Besplatna analiza poslovanja

preduzetnistvo

Nudim vam besplatnu osnovnu analizu poslovanja vašeg preduzeća

Poslovni konsalting je delatnost kojom se mi bavimo i ona podrazumeva pomoć i konkretno savetovanje kako da unapredite organizaciju i poslovanje Vaše firme, kako da postojeće poslove radite bolje, kao i kako da se bavite novim poslovima. Sve to ostvarujemo tako što zajedno sa Vama analiziramo i unapređujemo Vaš konkretan posao, umesto da Vas samo savetujemo da bi trebalo da radite bolje.

Da li se vaša firma organizovano bavi svojim poslom, da li razmišlja o njemu, da li poseduje ustanovljenu proceduru koja se bavi organizovanjem i razvojem poslovanja i nagrađivanjem, da li ima neki poslovni plan koji realizuje, da li nešto konkretno radi što bi trebalo da bude bolje od konkurencije i šta je to, da li ima analizu konkurenci je, tržišta i svog posla?

Ukoliko mislite da bi bilo dobro za vaš posao da sve ovo radite i ukoliko vam je potrebna pomoć u tome, voleli bismo da to radimo zajedno, jer je to lep, interesantan i vrlo koristan posao.

BESPLATNA ANALIZA

Autor ovog sajta već 30 godina se bavi vođenjem i unapređivanjem posla u različitim privatnim firmama i sve ovo što je napisano na ovom sajtu je praktično iskustvo koje je definisalo ovaj tekst.

Zato ja nisam neko ko se teoretski bavi ekonomskim temama i to ne znam, ali znam šta i kako treba unaprediti poslovanje neke firme, jer to radim 30 godina.

Radio sam u bankarstvu, u medijima, trgovini, it sektoru, startup poslovima i najvećim korporacijama, u malim i velikim privatnim firmama, gde sam zajedno sa prijateljima unapređivao poslovanje tih firmi i to volim da radim.

Za sve dodatne informacije ili ukoliko želite „Recept za svoju firmu“, javite se sledećim putem:

Email: office@receptzadobrufirmu.rs
Telefon: +381 63 57 30 30

S poštovanjem,
Vaš „Recept za dobru firmu“ tim

UVEK MOŽEMO PORAZGOVARATI O POSLU, JER JE MENI TO ZADOVOLJSTVO.