Menadžer DELFIN

delfin

Sve što čovek uči može da mu u određenim uslovima koristi, siguran sam da ćete puno toga korisnog o životu i poslu da naučite u biltenima "Menadžer Delfin".

Veliko nam je zadovoljstvo i čast što smo u mogućnosti da Vam predstavimo poslovno edukativne biltene „Menadžer Delfin“, koji su mnogim poslovnim ljudima bili veoma korisno edukativno sredstvo zahvaljujući kome su dobili priliku da saznaju kako treba voditi posao u tržišnim uslovima kroz primere najuspešnijih poslovnih praksi u svetu.

Bilteni „Menadžer Delfin“ su bili osnov za poslovno usavršavanje mnogih menadžera u Srbiji, a teme i način na koji su prezentovane danas su aktuelnije nego ikad, jer je stvarnost pokazala njihovu pravu vrednost. Bilteni „Menadžer Delfin“ sadrže veliki broj praktičnih i primenjivih saveta i zanimljivih ideja iz menadžmenta, marketinga, prodaje, kvaliteta, zadovoljstva kupaca, poslovnih veština, liderstva, komunikacije, timskog rada i drugih tema od interesa za poslovne ljude.

Najbolji savet za karijeru: pronađi ono što najviše voliš da radiš i pronađi nekog ko će za to da te plaća.

Bilteni „Menadžer Delfin“ su delo Branka Braila i izlazili su u periodu od 1996. godine do 2010. godine, tokom koga je objavljeno 176. brojeva. Kroz nekoliko brojeva koji su ovde predstavljeni možete da se upoznate sa načinom na koji Vas „Menadžer Delfin“ uči i savetuje šta su najvažnije stvari koje trebate da primenite u poslu, da bi on izvesno bio što uspešniji.

Osnovna poruka biltena „Menadžer Delfin“ – da je lični kredibilitet, razmišljanje o poslu, najbolji odnos prema zaposlenima i partnerima u poslu jedini put ka uspešnom vođenju posla i da inovativne i poslovno hrabre ljude sredina mora da prepozna i podrži, a ne ljubomorno opstruira, što je čest slučaj u našoj sredini.

Ekonomija i menadžment su često i na fakultetima i u poslovnim knjigama tretirani teoretski, usko specijalizovano za neku oblast i bez jasnog prikaza kako da nam ta znanja konkretno pomognu u poslu.

PROČITAJTE BESPLATNE PRIMERKE

ISKORISTITE PROMO PONUDU!

Čak 176 brojeva Menadžera DELFIN možete poručiti po promo ceni od 6.000,00 dinara!
PROMO!

Veliki kvalitet biltena „Menadžer Delfin“ je što kroz primere iz prakse objašnjavaju kako su lideri svetskog biznisa uspeli u poslu i kako da i mi sami postanemo uspešni.

NUDIM VAM BESPLATNU OSNOVNU ANALIZU POSLOVANJA VAŠEG PREDUZEĆA

‚‚Menadžer DELFIN je inteligentna i produhovljena osoba koja odiše elegancijom, dostojanstvom i razvijenom sklonošću prema igri. Voli da pobeđuje, ali se pritom ne koristi nečasnim ili prljavim potezima. Oseća snažnu sklonost prema rešavanju problema. Krase ga znanje, nezavisno ali fleksibilno mišljenje, visoka motivisanost, radoznalost i smisao za humor.“
Budite i Vi Menadžer Delfin

UVEK MOŽEMO PORAZGOVARATI O POSLU, JER JE MENI TO ZADOVOLJSTVO.