Menadžer DELFIN

delfin

Sve što čovek uči može da mu u određenim uslovima koristi, siguran sam da ćete puno toga korisnog o životu i poslu da naučite u biltenima "Menadžer Delfin".

Veliko nam je zadovoljstvo i čast što smo u mogućnosti da Vam predstavimo poslovno edukativne biltene „Menadžer Delfin“, koji su mnogim poslovnim ljudima bili veoma korisno edukativno sredstvo zahvaljujući kome su dobili priliku da saznaju kako treba voditi posao u tržišnim uslovima kroz primere najuspešnijih poslovnih praksi u svetu.

Bilteni „Menadžer Delfin“ su bili osnov za poslovno usavršavanje mnogih menadžera u Srbiji, a teme i način na koji su prezentovane danas su aktuelnije nego ikad, jer je stvarnost pokazala njihovu pravu vrednost. Bilteni „Menadžer Delfin“ sadrže veliki broj praktičnih i primenjivih saveta i zanimljivih ideja iz menadžmenta, marketinga, prodaje, kvaliteta, zadovoljstva kupaca, poslovnih veština, liderstva, komunikacije, timskog rada i drugih tema od interesa za poslovne ljude.

Najbolji savet za karijeru: pronađi ono što najviše voliš da radiš i pronađi nekog ko će za to da te plaća.

Bilteni „Menadžer Delfin“ su delo Branka Braila i izlazili su u periodu od 1996. godine do 2010. godine, tokom koga je objavljeno 176. brojeva. Kroz nekoliko brojeva koji su ovde predstavljeni možete da se upoznate sa načinom na koji Vas „Menadžer Delfin“ uči i savetuje šta su najvažnije stvari koje trebate da primenite u poslu, da bi on izvesno bio što uspešniji.

Osnovna poruka biltena „Menadžer Delfin“ – da je lični kredibilitet, razmišljanje o poslu, najbolji odnos prema zaposlenima i partnerima u poslu jedini put ka uspešnom vođenju posla i da inovativne i poslovno hrabre ljude sredina mora da prepozna i podrži, a ne ljubomorno opstruira, što je čest slučaj u našoj sredini.

Ekonomija i menadžment su često i na fakultetima i u poslovnim knjigama tretirani teoretski, usko specijalizovano za neku oblast i bez jasnog prikaza kako da nam ta znanja konkretno pomognu u poslu.

PROČITAJTE BESPLATNE PRIMERKE

ZAŠTO MENADŽER DELFIN?

Ja sam Kecman Željko.

Bavim se poslom ceo život.

Naravno kad Vas nešto interesuje onda volite i da učite o tome.

Najbolje i najkorisnije nešto što sam u životu pročitao na temu posla su brošure MENADŽER DELFIN.

Zato što u vreme kad sam prvi put čitao MENADŽER DELFIN bio sam oduševljen i to mi je mnogo podiglo poslovno samopouzdanje, da sam u pravu, da se pravilo ponašam u poslu i sl, jer to što sam mislio o poslu, a često bio usamljen u mišljenju u sredinama u kojima sam radio, čuo sam od lidera biznisa u svetu.

Osnovna teza MENADŽER DELFIN brošura u kojima su to rekli najveći biznismeni sveta je da treba razmišljati o poslu i tržištu, da ko može da smisli dobar posao da je on najvažniji čovek u firmi, da moramo da mislimo stalno o kupcu, da su dobri odnosi između zaposlenih ključ uspeha, da ljudi moraju da se poštuju i da samo tako možemo da postanemo lideri i mnogo drugih prepametnih stvari.

delfin menadžer

Sve to je napisano konkretno i objašnjeno primerima iz praksi najvećih kompanija i lidera.

Zato sam u prilici da punog srca Vam preporučim brošure MENADŽER DELFIN, ako Vas zanima posao, jer je najlepše prodavati nešto što volite.

Zato i možete da pročitate primere MENADŽER DELFIN i prepoznate da li je to pogled na posao koji je saglasan sa Vašim mentalnim sklopom.

Jer postoje i drugi, ružni načini da se vodi posao i živi, materijalno često uspešno, ali duhovno nikad.

Divno je biti dobar, pošten i veseo u poslu i biti uspešan, svi drugi načini ponašanja nisu dugoročno životno uspešni.

Voleo bih i da meni neko preporuči pametne knjige, poslovne ili druge.

Zato preporučujem pisca Havijera Marijasa, on mi je fenomenalan, a nedovoljno je poznat u Srbiji.

Unapred hvala svima koji mi preporuče njihove životne lepotice, knjige koje vole.

ISKORISTITE PROMO PONUDU!

Čak 176 brojeva Menadžera DELFIN možete poručiti po promo ceni od 6.000,00 dinara!
PROMO!

Veliki kvalitet biltena „Menadžer Delfin“ je što kroz primere iz prakse objašnjavaju kako su lideri svetskog biznisa uspeli u poslu i kako da i mi sami postanemo uspešni.

‚‚Menadžer DELFIN je inteligentna i produhovljena osoba koja odiše elegancijom, dostojanstvom i razvijenom sklonošću prema igri. Voli da pobeđuje, ali se pritom ne koristi nečasnim ili prljavim potezima. Oseća snažnu sklonost prema rešavanju problema. Krase ga znanje, nezavisno ali fleksibilno mišljenje, visoka motivisanost, radoznalost i smisao za humor.“

Budite i Vi Menadžer Delfin

NUDIM VAM BESPLATNU OSNOVNU ANALIZU POSLOVANJA VAŠEG PREDUZEĆA

UVEK MOŽEMO PORAZGOVARATI O POSLU, JER JE MENI TO ZADOVOLJSTVO.