Menadžment u praksi – Posao direktora

(3 recenzije korisnika)

12.000 rsd

Kroz ovaj poslovni kurs stičete duboko razumevanje ključnih aspekata menadžmenta u praksi kroz brojne primere i situacije.

Ovaj kurs vam omogućava da:

1. Razvijete liderske veštine: Naučićete kako da postanete efikasan lider i kako da inspirišete svoj tim da postiže vrhunske rezultate. Kroz analizu stvarnih situacija, shvatićete šta čini uspešnog lidera.
2. Donosite strategijske odluke: Kroz praktične primere, naučićete kako da analizirate tržište, konkurenciju i resurse kako biste donosili pametne i održive poslovne odluke koje će unaprediti vašu organizaciju.
3. Efikasno upravljate resursima: Kurs će vas naučiti kako da upravljate ljudskim resursima, finansijama i vremenom kako biste postigli najbolje rezultate za vašu kompaniju.
4. Razvijate komunikacione veštine: Razumećete važnost komunikacije u ulozi direktora i naučiti kako da efikasno komunicirate sa različitim interesnim grupama, a što je najvažnije – sa vašim zaposlenima.
5. Rešavate konflikte i krize: Kroz analizu stvarnih situacija, naučićete kako da prepoznate, upravljate i rešavate konflikte unutar organizacije, kao i kako da se nosite sa neočekivanim krizama.
6. Planirate dugoročnu strategiju: Kurs će vam pomoći da razvijete viziju za budućnost vaše kompanije i da razmislite o dugoročnim strategijama koje će je održati konkurentnom.
7. Unapređujete svoju profesionalnu karijeru: Dobijate alate i znanje koje će vam pomoći da napredujete u svojoj karijeri kao direktor, bilo da ste već na toj poziciji ili težite ka njoj.

Kroz praktične lekcije i stvarne primere iz poslovne sfere, ovaj kurs vam pruža priliku da steknete dragoceno iskustvo i veštine koje su od suštinskog značaja za uspeh na poziciji direktora.

ROK TRAJANJA: 20 DANA!

LEKCIJA 1: ŠKOLA ZA DIREKTORE – Vreme trajanja: 50:30 – IDI NA LEKCIJU (samo za verifikovane kupce)

1. ŠTA JE OSNOVNI ZADATAK SVAKOG DIREKTORA
» Unapređenje poslovanja – organizovano i uspešno
2. GDE I KAKO DA NAUČITE POSAO DIREKTORA
3. KRITERIJUM DA ZNAŠ POSAO DIREKTORA
Da li bi znao da unaprediš poslovanje firme tebi nepoznate delatnosti
4. VEŠTINE DOBROG DIREKTORA
» Unapređenje poslovanja
» Rešavanje problema
» Delegiranje

LEKCIJA 2: BIZNIS PLAN – Vreme trajanja: 01:07:30 – IDI NA LEKCIJU (samo za verifikovane kupce)

1. BIZNIS PLAN – NJEGOVA SVRHA I KORIST
2. ŠTA JE OSNOV SVAKOG BIZNIS PLANA
3. ŠTA SADRŽI SVAKI BIZNIS PLAN
4. KOJU KORIST IMA VLASNIK, A KOJU DIREKTOR OD BIZNIS PLANA
5. ČINJENICE O PREDUZETNIŠTVU
6. ANALIZA VAŠEG POSLA

LEKCIJA 3: PRODAJA – Vreme trajanja: 58:40 – IDI NA LEKCIJU (samo za verifikovane kupce)

1. PRODAJA KAO OSNOVA SVAKOG POSLA
2. ZAŠTO JE KUPAC NAJVAŽNIJI U SVAKOM POSLU
3. PRODAJA – BITNI ELEMENTI
» Proizvod ili usluga – konkurentske prednosti
» Kupac
» Analiza konkurencije
» Cenovna politika
» Plan prodaje
» Prodavci
» Organizacija prodaje
» Nove prodajne ideje
4. MARKETING

LEKCIJA 4: PREDUZETNIŠTVO – Vreme trajanja: 35:30 – IDI NA LEKCIJU (samo za verifikovane kupce)

1. PREDUZETNIŠTVO – ZAŠTO JE ONO OSNOV USPEŠNOG POSLOVANJA
2. KAKO DA BUDEMO SIGURNI DA SE PREDUZETNIŠTVOM BAVIMO NA NAJBOLJI NAČIN
3. BITNE FAZE U BAVLJENJU PREDUZETNIŠTVOM

LEKCIJA 5: KONTROLA POSLOVANJA – Vreme trajanja: 33:04 – IDI NA LEKCIJU (samo za verifikovane kupce)

1. KONTROLA POSLA – KAKO SE REALIZUJE U PRAKSI
2. KAKO STAVITI POSLOVANJE NEPOZNATE FIRME POD KONTROLU
3. TROŠKOVI SMANJENJE
4. PRIHODI POVEĆANJE

LEKCIJA 6: POSAO I PROMENE – Vreme trajanja: 29:00 – IDI NA LEKCIJU (samo za verifikovane kupce)

1. BITNE VEŠTINE VEZANE ZA VOĐENJE POSLA
2. ČINJENICE O POSLU
3. POSLOVNA KOMUNIKACIJA
4. KVALITET MENADŽMENTA
5. PROMENE KAO ŠANSE

LEKCIJA 7: PRIORITETI U RADU DIREKTORA – Vreme trajanja: 44:30 – IDI NA LEKCIJU (samo za verifikovane kupce)

1. VAŽNI PRIORITETI I VEŠTINE U POSLU DIREKTORA

3 recenzije za Menadžment u praksi – Posao direktora

 1. Zoran Spasojević, Beograd (potvrđen vlasnik)

  Ono što izdvaja ovaj kurs od ostalih je Željkova sposobnost da prenese svoje bogato iskustvo kroz konkretne priče i primere. Umesto suvoparnih teorija, dobio sam praktične uvide u vođenje kompanija, koji će mi pomoći da bolje razumem kako se koncepti primenjuju u stvarnom svetu.

  Učestvujući u ovom kursu, stekao sam ne samo veštine rešavanja problema koji mi konstantno zadaju glavobolje, već i samopouzdanje da se nosim sa izazovima direktorskih uloga. Toplo preporučujem ovaj kurs svakome ko želi da brže napreduje u karijeri vođe, jer će vam pružiti konkretne alate za uspeh.

 2. Milan Stojanović, Novi Sad (potvrđen vlasnik)

  Imao sam zadovoljstvo da učestvujem u kursu za direktore koji je vođen od strane Željka Kecmana, čiji bogatih 30 godina iskustva na direktorskim pozicijama u poslovnom svetu doprinosi dubini i autentičnosti ovog kursa.

  Jedna od ključnih stvari koja ovaj kurs izdvaja od ostalih jeste Željkovo neosporno bogato iskustvo. Njegova sposobnost da prenese realne situacije iz svog dugogodišnjeg rada kao direktora dodaje neprocenjivu vrednost učenju. Umesto da se oslanja na teoretske koncepte, Željko deli praktične primere, izazove i rešenja sa kojima se susretao u stvarnom poslovnom okruženju. Ovakav pristup pomaže polaznicima da razumeju suštinske aspekte upravljanja, liderstva i donošenja odluka.

  Posebno bih istakao Željkovu sposobnost komunikacije i prenošenja znanja. Bez obzira na vaš nivo iskustva u poslovnom svetu, Željko uspeva da prilagodi svoj pristup i izlaganje kako bi svaki polaznik mogao da razume i primeni gradivo.

  Kroz kurs sam stekao dublji uvid u ključne aspekte upravljanja kompanijama. Učenje o strategijskom planiranju, analizi tržišta, efikasnom timskom radu i inovacijama bilo je sveobuhvatno i osnažujuće. Željkove praktične priče su se savršeno uklapale uz teorijske koncepte, omogućavajući nam da sagledamo kako se teorija primenjuje u stvarnom svetu.

  Na kraju kursa, imao sam osećaj da sam dobio alate i uvide koji će mi pomoći da se suočim sa svim izazovima koje direktorske pozicije mogu doneti. Osećam se inspirisano da primenim stečeno znanje i da rastem kao lider u svom poslovnom okruženju.

  U zaključku, kurs za direktore sa predavačem Željkom je neprocenjivo iskustvo za svakog ko teži da postane uspešan direktor ili da unapredi svoje veštine upravljanja. Željkovo iskustvo, stručnost i posvećenost učenju čine ovaj kurs izvanrednim resursom. Toplo ga preporučujem svima koji žele da razviju svoje direktorske veštine na temelju stvarnih iskustava i primera.

 3. Nenad Tomić, Ruma (potvrđen vlasnik)

  Kurs za direktore sa Željkom je fantastično iskustvo. Njegovo duboko iskustvo kao direktora doprinosi praktičnom pristupu učenju. Kroz realne primere, kurs pruža dragocen uvid u suštinske veštine upravljanja. Definitivno preporučujem ovaj kurs svima koji teže ka uspešnom vođstvu.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

poslovni kurs, menadžment u praksiMenadžment u praksi – Posao direktora
12.000 rsd