Menadžer Delfin – 176 brošura

6.000 rsd

Veliko nam je zadovoljstvo i čast što smo u mogućnosti da Vam predstavimo poslovno edukativne biltene „Menadžer Delfin“, koji su mnogim poslovnim ljudima bili veoma korisno edukativno sredstvo zahvaljujući kome su dobili priliku da saznaju kako treba voditi posao u tržišnim uslovima kroz primere najuspešnijih poslovnih praksi u svetu.

Kategorija:

Bilteni „Menadžer Delfin“ su delo Branka Braila i izlazili su u periodu od 1996. godine do 2010. godine, tokom koga je objavljeno 176. brojeva. Kroz nekoliko brojeva koji su ovde predstavljeni možete da se upoznate sa načinom na koji Vas „Menadžer Delfin“ uči i savetuje šta su najvažnije stvari koje trebate da primenite u poslu, da bi on izvesno bio što uspešniji.

Osnovna teza MENADŽER DELFIN brošura u kojima su to rekli najveći biznismeni sveta je da treba razmišljati o poslu i tržištu, da ko može da smisli dobar posao da je on najvažniji čovek u firmi, da moramo da mislimo stalno o kupcu, da su dobri odnosi između zaposlenih ključ uspeha, da ljudi moraju da se poštuju i da samo tako možemo da postanemo lideri i mnogo drugih prepametnih stvari.

Kupite 176 brošura po našem izboru za samo 6.000,00 dinara. Brošure dolaze u PDF formatu, koje možete i odštampati.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Menadžer Delfin – 176 brošura“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.